Saturday (^__^)

Holla semuanya . apa buad ?? sudah makan ?? sihat semuanya ?? owh . fika pun sihat . makan ?? sarapan je tadi . makan tengah hari belum lagi . hmm . harini dekat flat fika ade orang buat kenduri kawin . sekarang pakcik-2 and makcik-2 sedang menyumbangkan lagu dekat bawah . haha . jahat fika kan . harini apa program korang . fika macam biasa lah . lepak ngan kengkawan je . tapi kan malam ni . dekat surau bawah rumah fika ade buat sambutan awal muharam . banyak jugak program menarik yg ada . fika ikut kawan fika . kalau dia turun , fika turun la . kalau dia tak turun . jawabnya fika pun tak turun la . heh .


harini fika nak post gamba fika je la . hehe .





 fika tak cantik pun . tapi comel tu adalah . haha ..joke je . ni time fika nak pegi sepupu fika tunang . sementara tunggu mak fika siap . hah . ini lah kejenya . oke la . kalau rajin . fika post lagi ye . bye semua . assalamualaikum . 

No comments:

Post a Comment