Saturday (^__^)

Holla semuanya . apa buad ?? sudah makan ?? sihat semuanya ?? owh . fika pun sihat . makan ?? sarapan je tadi . makan tengah hari belum lagi . hmm . harini dekat flat fika ade orang buat kenduri kawin . sekarang pakcik-2 and makcik-2 sedang menyumbangkan lagu dekat bawah . haha . jahat fika kan . harini apa program korang . fika macam biasa lah . lepak ngan kengkawan je . tapi kan malam ni . dekat surau bawah rumah fika ade buat sambutan awal muharam . banyak jugak program menarik yg ada . fika ikut kawan fika . kalau dia turun , fika turun la . kalau dia tak turun . jawabnya fika pun tak turun la . heh .


harini fika nak post gamba fika je la . hehe .





 fika tak cantik pun . tapi comel tu adalah . haha ..joke je . ni time fika nak pegi sepupu fika tunang . sementara tunggu mak fika siap . hah . ini lah kejenya . oke la . kalau rajin . fika post lagi ye . bye semua . assalamualaikum . 

20~11~2011


 assalamualaikum  . hey korang . dah lama fika tak up date blogkan . Biasa lahkan . internet problem la . haha . oke . tengok title kat atas . cantik tak tarikh tu . cantikkan . sebenarnya tu tarikh kak sedara fika bertunang .
hah . ini lah dianya . kakak sepupu fika . kak farah .cantikkan ??
ni pelaminnya .










hantaran belah perempuan untuk lelaki . ade lagi . tak sempat nak snap je .



 ni hantaran belah lelaki . tak banyak sangat . bateri camera habiz . huhu .

bersama ibu bapa belah lelaki .
Bagai pinang di belah dua (^__^)
adik beradik .
abg fahmi with my mum .

fika and abg fahmi .
my cousin n my anak buah .

oke semua . sampai kat sini je ek . ade masa fika update lagi . pape pun MALAYSIA BOLEH . HEHE .   HAPPY HOLIDAYS UGYS .

~~~~~~~~~Cuti Deepavali !!~~~~~~~~~~~`

salam semua . Dah lama fika tak meng update blog Fika kan . oke today fika update blog ya .start 25/11 smk bangsar da start cuti for Deepavali . so Fika ape lagi .kol makcik fika .then die ambik fika bawak pegi umah OPAH  fika at pj..best duduk sane .fika ngan sepupu fika tak henti2 mengumpat orang ..haha.( jumpe sepupu buat dosa )

hari Rabu fika keluar ngan sepupu lagi ..fika keluar ngan
ALISA KIDAL,FARAH MOHAMMAD  n NURHANIS AFIQAH.best gila ...hah lagi sorang lupe pulak ..budak kechik yg teramat notty HANI SOFIA ..kite orang g makan kat  carl's junior ..perh.. burger die sumpah besar ..x larat Fika nak habis kan..haha

walaupun cuti deepavali cuma 6 hari aje .fika tak puas cuti la ,na cuti yang panjang baru syok .haha. huh..next week raye haji right .so sape family die yg ade wat korban tu jgn la lupe fika ek . hanta la kat rumah fika sikit .huhu .(
tak malu mintak orang).

x pe..sekali sekala.. kalau korg bagi fika , korg dapat pahala taw..huhu..


harini kan ,sekolah fika ade buat program MENJANA MINDA , semua pelajar form 1 wajib terlibat .sape yg tak datang memang rugi .program tu smpai pukol 3.30 je..lepas tu semua turun rehat..sumpah fika lapar..tak makan dari pagi la kate kan .turun kantin je beli sandwich kaya ,air kotak soya n mee ..fuhh ..kenyang..lepas rehat  naik dewan..then cikgu buat tayangan video ..ingat kan cikgu bagi tengok cerita hantu bonceng ke??bini2 ku gangster ke??tapi ..hmmm.."senario ops pocot "je .tak lawak sangat .masa tgk tayangan tu barisan kelas fika kat  tepi pintu , ALLAH ramai pulak dah yg keluar masuk .yg kene tutup pintu fika n laila la kan sebab fika ngan laila dekat ngan pintu.. lepas je da habis cerita senario tu cikgu  bukak cerita upin ipin pulak ..hmm..lagi la bosan..da la fika menagntuk masa tu.ape lagi..fika ngan echa pegi la tandas...tapi sebenanye x pegi pon..kite org just round2 kat tepi kantin je.paztu naik dewan balik..fika duduk la sambong tgk cerite upin ipin balik..pastu cikgu suruh pegi solat..then naik surau..lepas solat turun dewan..dengar announcement dari cikgu..paztu balik..


dalam bas lepak ngan mirul,hafiz,aidil,eycha,jannah ...best lepak ngan die org..suke sgt wt fika gelak...smpai rumah dalam pukol 7.30 kot .da siap2 makan semua ape lagi..laptop mari..hehe...then smpai la sekrang fika dudok menghadap lappy neyh...oke ..esok la fika update lagi ye...nitez you all..<3<3    :)   ...